ACCOUNTMANAGER

Ben jij de enthousiaste accountmanager die wij zoeken?

Functieomschrijving

Voor één van onze partners zijn wij op zoek naar accountmanagers. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het adviseren van (potentiële) opdrachtgevers over het ontwikkelen, ontwerpen, onderhouden en hosten van WordPress websites.

Je werft nieuwe klanten, bent het eerste aanspreekpunt voor het bedrijf en daarom vinden wij het belangrijk dat een lange termijn relatie wordt opgebouwd en onderhouden.

Uiteraard krijg je uitgebreid hulp van ons en brengen wij je op de hoogte van alles dat benodigd is voor een goede uitvoering hiervan.

Dienstverband

Het heeft onze voorkeur dat wij jou in kunnen huren als freelancer en dat jouw werkzaamheden zelfstandig vanuit huis/in de door jou gewenste omgeving worden uitgevoerd. Als jij liever een vaste baan wilt dan kunnen wij samen overleggen over het aantal uren dat je per week kan besteden en welke vergoeding daar tegenover staat.

Wij zijn op zoek naar mensen in Nederland en Frankrijk (omgeving Côte d’Azur)

Skills

  • Je kan goed luisteren
  • Je bent resultaatgericht
  • Je kan goed communiceren
  • Als je kennis hebt van online marketing (onder andere zoekmachine optimalisatie, adverteren en social media) heb je absoluut een streepje voor!

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en CV naar info@salespulse.nl.

Solliciteer hier!