Deze video is gemaakt tijdens de vijfde Business Club meetup in Cap d’Ail.

ONZE BUSINESS CLUBS

Wij geloven heilig in de kracht van communities, daarom hebben wij De Vrienden van SalesPulse opgericht in Nederland. Een Business Club met ondernemende professionals die een bijdrage leveren aan het commercieel verbeteren van bedrijven. Deze club mensen wordt regelmatig door ons ingezet om de groeidoelstellingen van onze cliënten te behalen.

Sinds de verhuizing van Robin en Joshua naar het zonnige zuiden, hebben ze niet stilgezeten. Zij hebben in Zuid-Frankrijk een nieuwe SalesPulse Community opgezet, namelijk Business Club Côte d’Azur. Met deze Business Club brengen Robin en Joshua maandelijks ondernemende professionals uit de regio bij elkaar tijdens een ”casual meetup” om elkaar te leren kennen en business te doen.

VRIENDEN VAN SALESPULSE

De Vrienden van SalesPulse club is opgericht om kennis, expertise en ons netwerk met je te delen. Op regelmatige basis organiseren wij – inmiddels zeer gewaardeerde – Vrienden van SalesPulse borrels in Nederland. Onder het genot van een hapje en drankje kun je ons netwerk leren kennen, kennis delen en business genereren.

Wil jij een vriend van SalesPulse worden?

Je kunt je gratis inschrijven om één van onze vrienden te worden. Als Vriend van SalesPulse, krijg je als eerste opdrachten aangeboden en heb je toegang tot onze besloten LinkedIn groep, waarbij ons netwerk inspiratie, opdrachten, vacatures en vragen met je deelt. Uiteraard ben je dan ook van harte welkom tijdens onze borrels en kun je een introducé meenemen.

BUSINESS CLUB CÔTE D’AZUR

Hoe bouw je een netwerk op in een land waar je net woont? Dat is wat Robin en Joshua zichzelf afvroegen toen ze net verhuisd waren naar Zuid-Frankrijk. Het antwoord was, een Business Club oprichten om ondernemende professionals te ontmoeten op een informele manier. En, het werd een succes want de club telt al meer dan 300 ingeschreven leden!

De community van Business Club Côte d’Azur bestaat uit mensen met verschillende nationaliteiten en achtergronden, daarom spreken we tijdens meetups en op social media in het Engels. Ben je in de buurt en wil je eens langskomen op één van deze borrels? Laat het ons weten!

Klik hier om de website te bezoeken voor meer informatie.