Efteling met de cliënten van Reinaerde!

Efteling met de cliënten van Reinaerde!

De Kerstgedachte betekent voor ons, iets doen voor een ander. Op 11 december gingen wij een dagje naar de Efteling met een aantal cliënten van Reinaerde in Den Dolder!

Zoals je misschien wel weet, zet SalesPulse zich ook in voor mensen die het wat minder hebben of mensen met een (verstandelijke) beperking.

Dit jaar wilden wij iets speciaals doen voor de cliënten van de dagbesteding Reinaerde in Den Dolder. Op 11 december 2018 hebben wij een aantal cliënten meegenomen naar de Efteling, samen met hun lieve begeleiders. Wat was het een feest voor de kinderen en wat is het mooi om iets voor een ander te mogen doen!

”Wij kijken allen terug op een zeer geslaagde dag. Wij willen Salespulse en de familie Kennedy bedanken voor dit fantastische cadeau.

Wintergroet, de cliënten en begeleiding Werkhuis Reinaerde”

Author: Robin Simons
''Het verhogen van sales en genereren van leads via online kanalen, dat is wat ik doe. Het bijzondere aan marketing zijn de eindeloze mogelijkheden, je bent vrij om creatief te denken en dit te vertalen naar een strategie die past bij de visie van de klant."
SalesPulse gebruikt cookies voor analytische doeleinden. Door akkoord te gaan geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en te plaatsen. Klik op de button "PRIVACY BELEID" om te lezen welke gegevens wij verwerken.