HOE WIJ JOUW SALES BOOSTEN

Hoe wij jouw sales boosten

Onze passie is het verbeteren van de commerciële prestaties van bedrijven. Wij doen dit voor namelijk voor grotere MKB-bedrijven en Enterprise organisaties die actief zijn in de ICT-branche.

VRIENDEN VAN SALESPULSE

Wij hebben een community van specialistische dienstverleners die hetzelfde gedachtegoed met ons delen en een bijdrage kunnen leveren in het commercieel verbeteren van bedrijven. Deze community van bedrijven noemen wij, De Vrienden van SalesPulse. Zij worden regelmatig door ons ingezet om de doelstellingen van onze cliënten te behalen.

SALESPULSE EXPERTISES

Onze organisatie is verdeeld in vier afdelingen, met elk hun expertise en de bijbehorende club experts die hun vak verstaan. Onze afdelingen zijn op te delen in, consultancy, sales, marketing en software.

CONSULTANCY

Je wilt bijvoorbeeld groeien of digitaal transformeren, een hele onderneming. SalesPulse helpt je bij het realiseren van jouw doelstellingen!

Onze consultancy afdeling:

  • Brengt in kaart welke stappen er genomen moeten worden om de doelstellingen te behalen
  • Geeft advies, helpt bij de uitvoering en het management van het project.

SALES

Commercie is een van de eerste vakgebieden die de veranderende markt moet aanvoelen en bedienen. SalesPulse helpt groei te faciliteren.

Onze commerciële afdeling:

  • Bedenkt commerciële strategieën, ondersteunt verkoop afdelingen en coacht directie en management
  • Zorgt voor structurele groei van jouw bedrijf, en werft nieuwe opdrachtgevers.

MARKETING

Marketing is een onmisbare schakel geworden in het verbeteren van jouw commerciële prestaties. SalesPulse helpt online de doelgroep te bereiken.

Onze marketing afdeling:

  • Zorgt voor het begrijpen van de markt, jouw doelgroep en daarmee jouw nieuwe opdrachtgever
  • Bereikt online en offline jouw doelgroep en verovert de Europese markt voor jouw bedrijf

SOFTWARE

Automatisering kan een veel fouten voorkomen en tijd besparen in het verkoop proces. SalesPulse helpt het maximale uit automatisering te halen.

Onze software afdeling:

  • Ontwikkelen en onderhouden sales stimulerende, versterkende en analyserende applicaties.
  • Ontwikkelen en onderhouden sales analyse tools en management informatie tools.
SalesPulse gebruikt cookies voor analytische doeleinden. Door akkoord te gaan geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en te plaatsen. Klik op de button "PRIVACY BELEID" om te lezen welke gegevens wij verwerken.