Vanaf januari 2020 is SalesPulse werkzaam voor InFinIT Partners, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedenken en bouwen van IT-oplossingen die uitdagingen in de echte wereld helpen op te lossen.

Infinit Partners x SalesPulse

Vanaf januari 2020 is SalesPulse werkzaam voor InFinIT Partners, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedenken en bouwen van IT-oplossingen die uitdagingen in de echte wereld helpen op te lossen.

InFinIT Partners bestaat uit gepassioneerde ondernemers die jarenlange ervaring hebben in de Financiële wereld en IT branche. Zij weten als geen ander hoe het is om een geweldig idee tot leven te brengen en hoe lastig het kan zijn om met andere (technische) partijen samen te werken. Daarom helpt InFinIT Partners ondernemers met het verwezenlijken van hun dromen met een pragmatische aanpak, zonder in te leveren op kwaliteit.

Wij interviewden Founder en CEO Iwein Borm over zijn keuze voor SalesPulse en wat hij verwacht van onze samenwerking.

Van ”een goed verhaal” naar ”een goed verhaal dat ook goed verkoopt”

Iwein: ‘’InFinIT Partners heeft een ijzersterk verhaal en een ervaren management team. Wij zochten een partij die ons kon helpen om de vertaalslag van ‘een goed verhaal’ naar ‘een goed verhaal dat ook goed verkoopt’ te maken.

Wij kozen voor SalesPulse omdat de manier van denken en werken goed bij die van ons past. Beiden zijn bezig met het brengen van vernieuwing naar ondernemingen en denken daarvoor buiten de gebaande paden. SalesPulse doet dat via Sales, Marketing en Communicatie, InFinIT Partners bedenkt en bouwt vernieuwende oplossingen.’’

”Wij hebben als InFinIT Partners heel ambitieuze groeiplannen waar de samenwerking met SalesPulse op het gebied van sales en marketing veel aan zal bijdragen.”

Hij vervolgt: ‘’Wij verwachten veel van onze samenwerking. Enerzijds hebben wij als InFinIT Partners heel ambitieuze groeiplannen waar de samenwerking met SalesPulse op het gebied van sales en marketing veel aan zal bijdragen. Anderzijds verwachten we met sommige bedrijven in onze venture builder – InFinIT Labs – ook met SalesPulse een nauwe samenwerking aan te gaan om die vernieuwende oplossingen ook in de markt te zetten.’’

Doelen en toekomst

Om af te sluiten vroegen wij naar de doelen van Iwein en InFinIT Partners: ‘’Bijna iedereen die de tijd genomen heeft om naar ons verhaal te luisteren denkt achteraf, ‘’Wow, dat is gaaf!’’ Nu spat dat wow-gevoel nog niet van onze website en branding af. Daar gaan we samen met SalesPulse hard aan werken.

Daarna verwachten we een flinke groeispurt te maken. De ervaring van SalesPulse in het managen van een snel groeiende, commerciële organisatie kunnen we daarbij goed gebruiken.

Tot slot verwachten we met de eerste drie bedrijven in onze Venture Builder InFinIT Labs flinke stappen te maken en zijn we bezig met nieuwe vernieuwende bedrijven in InFinIT Labs.’’ Aldus Iwein.

”Hier wordt een IT bedrijf 2.0 neergezet: hele andere manier van denken, 100% commitment, in daden en niet alleen in woorden.”

Edwin Kennedy over de samenwerking: “Wij hebben hoge verwachtingen van de samenwerking met InFinIT Partners en InFinIT Labs. Uit de gesprekken met de oprichters Razvan en Iwein blijkt zo veel passie en visie! Hier wordt een IT bedrijf 2.0 neergezet: hele andere manier van denken, 100% commitment, in daden en niet alleen in woorden. Ik heb het internationale development team ontmoet en daar zie je die zeldzame mix van zeer veel ervaring en honger naar innovatie. ContinuousNext zoals het bedoeld is.

Vanuit SalesPulse voegen wij de sales expertise in de rol van Group CCO toe. Daarnaast zijn wij preffered partner voor de Marketing en Communicatie binnen de Venture Builder.”

Meer weten over InFinIT Partners? Bekijk hier de website.

Volg ons op LinkedIn!