MARKETING

Marketing

Waarom marketing

Marketing is een belangrijke schakel binnen SalesPulse, je kunt nog zo’n goede strategie hebben, als je het product uiteindelijk niet weet te ‘’marketen’’, dan krijgen maar een handje vol mensen het product te zien. Met de Marketing afdeling van SalesPulse boosten wij jouw (online) omzet of genereren we nieuwe leads.

Onze Marketing afdeling bestaat uit verschillende experts, met elk hun eigen vakgebied.

Voor wie

  • Organisaties die willen groeien
  • Organisaties die de doelgroep willen bereiken via online en offline kanalen
  • Organisaties die behoefte hebben aan marketing ondersteuning op uur- of projectbasis.

Wat SalesPulse doet

  • Boost sales en zorgt voor meer leads
  • Zorgt voor het begrijpen van de markt, de doelgroep en daarmee nieuwe opdrachtgevers
  • Bereikt online en offline de doelgroep en verovert de Europese markt voor bedrijven

Resultaat

De projecten kunnen verschillen maar het resultaat is altijd hetzelfde, namelijk dat je tevreden bent met de behaalde resultaten. Wij zetten ons volledig voor je in om de hoogste resultaten te behalen voor jouw bedrijf.

Wat anderen over ons zeggen

Kom in actie

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken en te sparren over hoe wij op korte termijn uw omzet kunnen boosten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. SalesPulse gebruikt deze gegevens uitsluitend voor eigen gebruik en zal nooit jouw gegevens verkopen en/of aan derden beschikbaar stellen.

SalesPulse gebruikt cookies voor analytische doeleinden. Door akkoord te gaan geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en te plaatsen. Klik op de button "PRIVACY BELEID" om te lezen welke gegevens wij verwerken.