MARKETING

SalesPulse > MARKETING

Marketing

Waarom marketing

Om de beoogde omzetrealisatie te behalen is doorgaans ondersteuning vereist op marketing gebied. Ons brede netwerk van marketing specialisten kunnen elke klus aan. SalesPulse Marketing B.V. werkt met deze partners al ruime tijd samen en is continu op zoek naar geschikte partners om het wereldwijde netwerk uit te breiden. Wij nemen alles voor je uit handen zodat je geen omkijken hebt naar het managen van dit soort projecten.

Voor wie

  • Organisaties die willen groeien
  • Organisaties die de doelgroep willen bereiken via online en offline kanalen
  • Organisaties die behoefte hebben aan marketing ondersteuning

Onze werkwijze

  • Samen inventariseren wij wat de doelstellingen zijn, op welke branche jullie je richten en welke opdrachtgevers/doelgroep aan moet worden gesproken
  • Wij vertalen jullie wensen en eisen in een opdrachtomschrijving, zoeken uit welke expertise nodig is voor het behalen van de doelstellingen en benaderen ons netwerk
  • Wij zorgen voor een projectmanager om het project in goede banen te leiden, voeren controles uit op de deadlines en kwaliteit, testen en controleren alle functies en zullen uiteindelijk het project opleveren, inclusief eventuele uitleg c.q. handleidingen
  • Samen evalueren wij de voorgaande- en aankomende periode

Resultaat

De projecten kunnen verschillen maar het resultaat is altijd hetzelfde, namelijk dat je tevreden bent met de behaalde resultaten. Wij zetten ons volledig voor je in om de hoogste resultaten te behalen voor jouw bedrijf.

Wat anderen over ons zeggen

Kom in actie

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken en te sparren over hoe wij op korte termijn uw omzet kunnen boosten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. SalesPulse gebruikt deze gegevens uitsluitend voor eigen gebruik en zal nooit jouw gegevens verkopen en/of aan derden beschikbaar stellen.

SalesPulse gebruikt cookies voor analytische doeleinden. Door akkoord te gaan geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en te plaatsen. Klik op de button "PRIVACY BELEID" om te lezen welke gegevens wij verwerken.