In de rubriek #MeetSalesPulse zetten wij ons team graag in het zonnetje, we trappen af met Ad Mendels, een zeer ervaren strateeg en coach met veel kennis en ervaring binnen Sales.

MEET SALESPULSE | AD MENDELS

Ad is al ruim veertig jaar werkzaam binnen Sales en heeft in zijn carrière alle rollen doorlopen. Van Junior, Senior, Sales Manager, Commercieel Directeur, DealMaker tot VP Sales. Deze rollen heeft hij vervult bij verschillende bedrijven, van startups tot Corporate organisaties. Deze bedrijven hadden altijd één ding gemeen: ze wilden meer business en groei realiseren.

De werkwijze van Ad

De werkwijze van Ad is door de jaren heen veranderd, omdat de jaren hemzelf ook hebben veranderd. Door zijn ervaring heeft hij geleerd dat je druk maken om een deal geen zin heeft. Zolang je werkt met een gestructureerde aanpak en een vooraf bepaald doel voor ogen hebt, ga je gegarandeerd succes behalen. Daarnaast voelt hij zich gezegend dat hij een mensen mens is, hierdoor is hij oprecht geïnteresseerd in mensen en is actief luisteren zijn kracht. Zoals het bekende spreekwoord ook zegt: Selling is not Telling.

Ad & Ed go way back!

Ad en Edwin kennen elkaar al meer dan 30 jaar. Daardoor weten ze wat ze aan elkaar hebben, kunnen zij elkaar vertrouwen en hebben ze veel respect voor elkaar. Ondanks dat de persoonlijkheden van beide verschillen, kunnen ze het op persoonlijk en zakelijk vlak heel goed met elkaar vinden.

Na de voorgesprekken met Edwin, werd Ad voorgesteld aan de andere partners, Joshua en Robin. Er was direct een goede klik. Het concept van SalesPulse, de samenwerking tussen verschillende generaties, de skills, aanpak en drive binnen het team, deden Ad vrijwel direct besluiten om te gaan samenwerken. En zo geschiedde

Ad x SalesPulse.

Ad helpt SalesPulse vanaf januari 2020 als Advisory Board Member. Hij gaat deze functie vervullen door mee te denken en te werken aan het concept SalesPulse. Daarnaast zal hij worden ingezet op coach- of interim projecten waar zijn hart sneller van gaat kloppen en waar hij zijn kennis en kunde kwijt kan. Want dan geniet hij van ieder moment!

Ad uitnodigen voor een koffie afspraak