ONS TEAM

SalesPulse > ONS TEAM

ONS TEAM

edwinkennedy-salespulse

Edwin Kennedy

Executive Partner | Enterprise Sales

"Optimaliseren van bedrijven, dat is wat ik doe. Als interim executive of als coach. Naast ervaren binnen grote Enterprise en gevestigde ondernemingen, ben ik een actieve investeerder voor verschillende startups. De rode draad die hen met mij verbindt is de passie die ik kwijt kan voor het bedenken of begeleiden van innovatieve businessmodellen. En de brug die ik mag slaan tussen de huidige en volgende generatie”.

Edwin Kennedy behoort met zijn 3 master titels en extreme verkoopresultaten voor zijn cliënten tot de beste commerciële krachten ter wereld.

Drinkt zijn koffie zwart, is een meester in martial arts en traint zijn eigen waakhonden.

joshua-kennedy-salespulse

Joshua Kennedy

Executive Partner

"Het bedenken van innovatieve oplossingen om nieuwe markten aan te spreken, de doelgroep anno nu te kunnen bereiken en hiermee de omzet/winst van onze cliënten te verhogen is wat mij dagelijks motiveert om onze prestaties van gisteren te overtreffen.”

Joshua Kennedy wordt enthousiast van het bedenken van concepten en zorgt ervoor dat projecten boven verwachting worden uitgevoerd.

Drinkt zijn koffie zwart, heeft een enorme liefde voor auto's en bespeelt meerdere instrumenten.

robin-simons-salespulse

Robin Simons

Executive Partner | SalesPulse Marketing B.V.

''Het verhogen van sales en genereren van leads via online kanalen, dat is wat ik doe. Het bijzondere aan marketing zijn de eindeloze mogelijkheden, je bent vrij om creatief te denken en dit te vertalen naar een strategie die past bij de visie van klant."

Robin drinkt haar koffie zwart, is vaak 's ochtends te vinden in de sportschool, ze is gek op dieren en houd van lekker eten.

sander-van-de-goorbergh-salespulse

Sander van de Goorbergh

Executive Partner | ProcurePulse

"Om onderaan de streep écht verschil te maken, zal naast het boosten van de omzet ook gekeken moeten worden naar de uitgaven. Ik vind het leuk om in alle contracten te duiken om besparingen in kaart te krijgen voor onze cliënten."

Sander heeft een Bedrijfskundige en Facilitaire-/Vastgoed achtergrond en weet met zijn kennis en ervaring voor bedrijven gemiddeld 2% meer winst te behalen.

Sander drinkt zijn water heet en bij voorkeur met een bosvruchten smaakje. Heeft een passie voor klassieke (Amerikaanse) auto's en is in zijn vrije tijd dan ook regelmatig in achter het stuur te vinden.

willem-hein-couwenberg-salespulse

Willem-Hein Couwenberg

ICT Manager

“Het vertalen van de klantvraag naar ict oplossing daar vindt ik mijn passie in. Dagelijks ben ik bezig met selecteren en aansturen van interdisciplinaire teams met ict specialisten om tot een klinkend resultaat te komen. Wat mij motiveert zijn mensen en ideeën verbinden tot een effectief business resultaat."

Willem-Hein Couwenberg heeft zijn roots in bedrijfskunde en ICT waarmee hij uitdagende online projecten succesvol neerzet.

Drinkt zijn koffie met melk, is gek van vuurrode Peugeot 504 Coupe, leeft zich uit met rotsklimmen en hardlopen.

kees-engel-salespulse

Kees Engel

Strategisch Adviseur | Interim Executive

‘'Transitie en veranderen van bedrijven, het vertalen van strategie naar operationele plannen en strategy execution daar ligt mijn passie en daar ben ik goed in. Het oplossen van complexe problemen door gebruik van innovatieve oplossingen met goede communicatie naar alle stakeholders boeit me mateloos. Ik kan me dan ook erg goed vinden en bewegen in de huidige digitale transformatie golf. Daarnaast geloof ik in de kracht en het talent van het team, ondernemerschap tot op een laag niveau in de organisatie en een hoge mate van betrokkenheid van allen bij de resultaten van een onderneming.''

Kees zijn koffie is bij voorkeur een Fortissio Lungo blond met suiker, hij heeft een grote liefde voor mooie auto’s, basketbal en speelt badminton en squash.

jef-van-wingerden-salespulse

Jef van Wingerden

Adviseur | Coach | Trainer

"Verkopers beter laten worden in hun verkoopgesprek, dat is wat ik doe. Mensen helpen met hun keuzes en hun nieuwe en onbeperkte mogelijkheden te laten zien. Dat is mijn passie."

Jef van Wingerden heeft al tientallen bedrijven en honderden verkopers geholpen met het optimaliseren van hun verkoopactiviteiten.

Drinkt zijn koffie compleet, golft graag maar niet goed en is gek op zijn teckels.

gertjan-beijer-salespulse

Gertjan Beijer

"Ik maximaliseer de waarde van ICT & AI/data science diensten door opzet, groei of transformatie als ICT of programma verantwoordelijke, product owner of project manager. Mijn passie is het leveren van de best passende oplossing voor een vraagstuk met behulp van organisaties, mensen en techniek. Ik verenig business en ICT en begeleid organisaties naar een volgende fase. Strategie, beleid en uitvoering. Maar ook hands-on. T-profiel."

Gertjan Beijer is heel erg goed in het besturen van veranderingen middels een heldere visie, het oplossen van complexe organisatorische en technische problemen en het beter maken van teams. Afronden en implementeren.

Drinkt zijn water warm, bij voorkeur uit een glazen beker. Is in zijn vrije tijd te vinden in de tuin, in de keuken of op het basketbal, al spelend of coachend

lucas-schouten-salespulse

Lucas Schouten

AVG/GDPR Specialist

"Het vertalen van business requirements naar concrete resultaat gerichte oplossingen. Daarin ligt mijn passie en kracht. Dat vraagt de klassieke focus op productgericht handelen te verleggen naar klantgericht denken. Momenteel ligt mijn focus om organisaties te helpen met het inrichten en implementeren van de nieuwe wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR). Quality by design, Security by design en gelukkig nu ook, Privacy by design!"

Lucas drinkt zijn koffie zwart met suiker, springt graag op de fiets maar als het even kan toert hij op de motor door de bergen.

maurice-hellemons-salespulse

Maurice Hellemons

Soft Skills Trainer | Coach

"Professionals worden aangenomen o.b.v. hard skills en ontslagen vanwege een gebrek aan bepaalde soft skills”. Het trainen van 1000den commerciële B2B- professionals m.b.v. simpele, praktisch uitvoerbare en herhaalbare technieken en dat door heel EMEA is mijn passie. Er valt namelijk altijd iets te leren of te verbeteren. Dat geldt zeker voor skills zoals Salespresentatietechnieken, (Visual) Storytelling en Social Selling via Linkedin. Daarnaast is Maurice certified bij RocheMartin om managers te coachen op het gebied van Emotionele intelligentie.

"An organization’s ability to learn, and translate that learning into action rapidly, is the ultimate competitive advantage."
➨ Jack Welch, former General Electric CEO

Maurice drinkt liever thee dan koffie, bij voorkeur kruiden- of verse muntthee dan pickwick uit een zakje. Wanneer niet aan het werk dan bezig met research, lezen of het opruimen van zijn aquaria. Een rondje golf slaat hij bij mooi weer zeker niet af maar verwacht geen hole-in-ones. Andere interesses: Financial markets, reizen, neuroscience en ja, ook Netflix.

michiel-bartels-salespulse

Michiel Bartels

Commercial Manager

"Wat ik leuk vind is het verbeteren van (commerciële) team prestaties. Zaken kloppend maken die suboptimaal functioneren. Ik ben een erg scherpe waarnemer, pragmatisch en zie vaak in een oogopslag heel concreet waar dingen beter kunnen. Resultaten boeken waar zowel de klant als de opdrachtgever beter van worden is mijn nummer 1 doelstelling. Ik wordt blij als ik het resultaat zie verbeteren als gevolg van een goede aanpak en een goede relatie, zodat er een gezonde basis voor een langdurige samenwerking ontstaat. Dit geeft mij drive en daarin ligt mijn voornaamste kracht. Ik doe dit door te leiden “in gezamenlijkheid” en te gaan voor zaken die er toe doen."

Michiel drinkt graag een sterke espresso of een softe cappuccino maar dan alleen in de ochtend. In zijn vrije tijd is hij graag buiten voor lange tochten in de bergen (lastig in Nederland) of snel over het water (handig in Nederland).

ger-vannijkerken-salespulse

Ger van Nijkerken

Enterprise Sales

"Graag draag ik bij aan het zoeken naar nieuwe markten, nieuwe klanten en dan de klanten naar volle tevredenheid behouden. (Up- en Cross selling) Ik heb reeds vele nieuwe regio’s geopend (Europa, Midden-Oosten, Azië), nieuwe teams samengesteld, marketing activiteiten ontwikkeld en vele nieuwe klanten verworven. Altijd vanuit een zeer positieve motivatie, zeer oplossingsgericht en voor de lange termijn."

Ger drinkt graag zijn koffie wit of nog liever als cappuccino. Is een echte ondernemer die ook graag deel uit maakt van een team. Houdt van bijna elke sport en loopt graag halve marathons.

Nicole-melchers-salespulse

Nicole Melchers

Online video strateeg

''Mijn passie is het bedenken en produceren van online video content. Zelfs mijn vakantievideo's moeten viral gaan, anders heb ik geen goede vakantie gehad.''

Nicole is energiek, zowel zakelijk als privé. Daarom kan ze overal heel enthousiast induiken en ergens helemaal voor gaan.

Nicole drinkt haar koffie meestal zwart, maar voor een Latte met caramel mag je haar zeker wakker maken. In haar vrije tijd is ze vaak bezig met het maken van video's en ze is regelmatig te vinden in de Efteling.

Jasper-van-der-bent-SalesPulse2

Jasper van der Bent

IT-business consultant

“In mijn loopbaan ben ik altijd werkzaam geweest in online, customer facing omgevingen binnen diverse sectoren zoals energie, logistiek, bankwezen en luchtvaart. Mijn opleiding en praktijkervaring zijn beide zowel technisch, functioneel als organisatorisch van aard, waardoor ik gewend ben om vraagstukken van verschillende invalshoeken te bekijken en op maat gesneden oplossingen te bedenken.

Ik heb ervoor gekozen om als zelfstandig professional te werken, zodat ik mijn opgedane ervaringen in een bredere context ik kan zetten. Mijn professionele ambitie is om de business te helpen hun IT wensen te realiseren door zowel functionele als technische requirements inzichtelijk te maken, te prioriteren en te organiseren met interne en externe stakeholders. Hierbij is goede communicatie op het juiste niveau van essentieel belang, omdat IT uiteindelijk altijd mensenwerk zal blijven.“

Drinkt zijn koffie zwart, maar drinkt net zo graag water of thee. In zijn vrije tijd is hij vaak druk met het gezin en het huis en zet hij zich als vrijwilliger in als bestuurslid bij een scoutingvereniging in Arnhem.

hans-delleman-salespulse

Hans Delleman

Enterprise Sales AvePoint

"Wat ik graag doe en altijd goed heb gedaan, is het opbouwen of reorganiseren van commerciële afdelingen, dit heeft ook mijn voorkeur als het gaat om onze dienstverlening.
Ik ben zeer competitief en doe er alles aan om met de klant iedere uitdaging op het commerciële vlak te overwinnen. De uitdaging die de combinatie van IT en business met zich mee brengt, is al meer dan 30 jaar aanwezig en wordt steeds mooier."

Hans Delleman is een meester in het commercieel verbeteren van bedrijven in de ICT.

Drinkt zijn koffie zwart, is een fanatiek golfer en houdt van een goed glas wijn. "Het leven is te kort voor slechte wijn" aldus Hans.

SalesPulse gebruikt cookies voor analytische doeleinden. Door akkoord te gaan geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en te plaatsen. Klik op de button "PRIVACY BELEID" om te lezen welke gegevens wij verwerken.