SP-Aaron-SalesPulse

Het commercieel boosten van bedrijven is onze passie. Maar minstens zo belangrijk is onze drijfveer, Aäron Elijah Kennedy.

ONZE BELANGRIJKSTE DRIJFVEER: AÄRON

Waarom hebben wij SalesPulse eigenlijk ooit opgericht? Dit hebben we vanuit diverse redenen en dromen gedaan. Eén ervan is dat wij het geweldig vinden om commercie binnen verschillende bedrijven een flinke boost te geven. Maar minstens zo belangrijk is het dat wij iets moois willen doen voor onze zoon, broer en zwager Aäron Elijah Kennedy.

Aäron heeft een verstandelijke beperking wat onder de noemer ‘Sotos Syndroom’ valt. In Aärons geval gaat dit gepaard met epilepsie en een stofwisselingsprobleem. Aäron is een grote, lieve, vriendelijke jongen die begrensd is in zijn doen en laten. Hierdoor is hij afhankelijk van de hulp van anderen.

BIJDRAGEN AAN EEN MOOIE TOEKOMST

Met een rugzak vol ervaring in commercie, wil Edwin Kennedy op een inspirerende manier bijdragen aan een mooie toekomst voor zijn zoon Aäron en anderen in soortgelijke situaties. Tegelijkertijd heeft hij de droom om een bedrijf te beginnen met zijn andere zoon, Joshua Kennedy. Het idee? De handen ineenslaan om andere bedrijven op commercieel vlak het beste uit zichzelf te laten halen. Et voilà: de basis voor SalesPulse is gelegd! Edwin en Joshua zijn vastberaden om op unieke wijze de sales binnen andere ondernemingen van krachtige impulsen te voorzien.

Met hulp van hun ‘Elijah Investment Group’, naar de tweede naam van Aäron, komt SalesPulse vervolgens van de grond. Het bedrijf houdt zich volop bezig met het boosten van de commercie van andere ondernemingen. Daarin wordt het sales-aspect uitgevoerd in Nederland, waar Edwin zich bevindt. Joshua houdt zich in Frankrijk bezig met de marketingcommunicatie-activiteiten. Als vervolgens ook Robin Simons, schoondochter van Edwin en de vriendin van Joshua, zich bij de organisatie toevoegt, komt er een extra focus op marketing te liggen vanuit het zonovergoten La France. Dochterondernemingen Woman In Marketing, The Videobrand en Business Club Côte d’Azur komen in rap tempo van de grond en dragen allemaal op unieke wijze bij aan het succes van SalesPulse.

COMMERCIE BOOSTEN EN ANDEREN INSPIREREN

Wij vinden het fantastisch om onze situatie met Aäron in iets moois om te zetten waarmee we anderen kunnen helpen en inspireren. Want waarom zouden we alle opbrengst voor onszelf houden als anderen het drie keer zo hard nodig hebben? Regelmatig organiseren wij uitjes naar bijvoorbeeld de Efteling voor Aäron en zijn vrienden van de dagopvang. Daarnaast staan we ze op allerlei andere manieren financieel bij. Onze ultieme droom is om meerdere Thomas-huizen op te zetten, zodat we een heerlijk thuis kunnen geven aan groot aantal mensen met een beperking. Huizen die volop voorzien zijn van de professionele zorg die deze mensen zo hard verdienen.

Het geeft ontzettend veel voldoening om met deze missie in het achterhoofd andere bedrijven te helpen om de commercie te boosten. En om dit samen te realiseren in de combinatie vader, zoon en schoondochter, is echt een cadeautje!