OVER ONS

Succes is een keuze

De oprichting

SalesPulse is opgericht door Edwin Kennedy & Joshua Kennedy met als doel bedrijven succesvoller te maken. Tegelijkertijd willen Joshua & Edwin een extra buffer opbouwen voor de verzorging en het levensonderhoud van Aäron Elijah Kennedy.

Aäron is geboren in 1994, de zoon van Edwin en het broertje van Joshua. Aäron lijdt aan het Sotos Syndroom, een zeldzame aandoening die bij ongeveer 1 op de 14.000 pasgeboren kinderen voor. Wij gebruiken een deel van de winst om Aäron en andere mensen in een soortgelijke situatie een handje te helpen in hun toekomst.

Naam

SalesPulse is een combinatie van “Sales” en “Impulse” welke definities goed omschrijven wat wij voor onze klanten doen.

SALES | [seylz] /seɪlz/

  1. The business or activity of selling goods or services

IMPULSE | [im-puhls] /ˈɪm pʌls/

  1. A sudden strong and unreflective urge or desire to act.
  2. A driving or motivating force; an impetus

SalesPulse logo

Ons huidige logo is inmiddels al meer dan 10 jaar in gebruik, voor het eerst in 2006. Wij gebruiken het logo in drie verschillende varianten, de meest voorkomende is de wit/grijze. Op facturen, offertes, overeenkomsten e.d. gebruiken wij de blauw/donkerblauwe variant en zelden het volledige logo waarbij er een vlag/vierkant (welke als favicon wordt gebruikt) vóór de tekst is geplaatst.

Het vierkant is gebaseerd op de Schotse vlag. De achtergrond van de Kennedy’s brengt ons namelijk in Schotland/Ierland, in de tijd waar beide landen nog niet waren geclaimd en er slechts stukken grond in bezit waren van diverse clans/families. Er is een Schotse variant en Ierse variant (‘O-Kennedy) van de Kennedy geschiedenis. De Schotse vlaggen vinden wij simpelweg mooier en hebben deze als inspiratiebron gebruikt.

SalesPulse gebruikt cookies voor analytische doeleinden. Door akkoord te gaan geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en te plaatsen. Klik op de button "PRIVACY BELEID" om te lezen welke gegevens wij verwerken.