WAAROM WIJ DIT DOEN

SalesPulse is opgericht door Edwin Kennedy, Joshua Kennedy en Robin Simons met als doel bedrijven succesvoller te maken. Tegelijkertijd willen wij een extra buffer opbouwen voor de verzorging, het levensonderhoud en de toekomst van Aäron Elijah Kennedy.

Aäron is geboren in 1994, de zoon van Edwin, het broertje van Joshua en zwager van Robin. Aäron lijdt aan het Sotos Syndroom, een zeldzame aandoening die bij ongeveer 1 op de 14.000 pasgeboren kinderen voor. Wij gebruiken een deel van de winst om Aäron en andere mensen in een soortgelijke situatie een handje te helpen in hun toekomst.

SalesPulse van oprichters

Van links naar rechts: Edwin Kennedy, Robin Simons, Joshua Kennedy

EDWIN KENNEDY

“Optimaliseren van bedrijven, dat is wat ik doe. Als interim executive of als coach. Naast ervaren binnen grote Enterprise en gevestigde ondernemingen, ben ik een actieve investeerder voor verschillende startups. De rode draad die hen met mij verbindt is de passie die ik kwijt kan voor het bedenken of begeleiden van innovatieve businessmodellen. En de brug die ik mag slaan tussen de huidige en volgende generatie”.

Edwin behoort met zijn 3 master titels en extreme verkoopresultaten voor zijn cliënten tot de beste commerciële krachten ter wereld. Hij drinkt zijn koffie zwart, is een meester in martial arts en traint zijn eigen waakhonden.

ROBIN SIMONS

“Ik fix marketing uitdagingen voor bedrijven. Samen met ons internationale netwerk van vrouwen in marketing, zorgen wij ervoor dat online dromen werkelijkheid worden door harde resultaten te realiseren. Ik ben mede-oprichter van SalesPulse en met Woman in Marketing verantwoordelijk voor alle marketing activiteiten van SalesPulse en haar cliënten.”

Robin is een briljante marketeer, woont en runt haar afdeling vanuit het zonovergoten Côte d’Azur. Zij drinkt het liefste een cappuccino, heeft een grote liefde voor dieren en houdt van lekker eten.

JOSHUA KENNEDY

“Het bedenken van innovatieve oplossingen om nieuwe markten aan te spreken, de doelgroep anno nu te kunnen bereiken en hiermee de omzet/winst van onze cliënten te verhogen is wat mij dagelijks motiveert om onze prestaties van gisteren te overtreffen.”

Joshua wordt enthousiast van het bedenken en lanceren van nieuwe concepten en doet dit voornamelijk in het zonnige Frankrijk. Hij drinkt zijn koffie zwart, heeft een enorme passie voor foto- en videografie en bespeelt meerdere instrumenten.

GESCHIEDENIS

De achtergrond van de Kennedy’s brengt ons naar de 12de eeuw in Schotland/Ierland, in de tijd waar beide landen nog niet waren geclaimd en er slechts stukken grond in bezit waren van diverse clans/families. Er is een Schotse– en Ierse variant (‘O-Kennedy) van de Kennedy geschiedenis. Het motto van de Schotse Kennedy clan is “Avise la fin” en vertaald naar Engels betekent dat “Consider the end”. De kleurstelling van de Schotse vlag (blauw/wit) vinden wij erg mooi en hebben deze als inspiratiebron gebruikt.

Logo Kennedy Clan

DE NAAM

De bouw van het SalesPulse logo

Onze naam is een combinatie van “Sales” en “Impulse” welke definities goed omschrijven wat wij voor onze klanten doen.

SALES | [seylz] /seɪlz/

  1. The business or activity of selling goods or services

IMPULSE | [im-puhls] /ˈɪm pʌls/

  1. A sudden strong and unreflective urge or desire to act.
  2. A driving or motivating force; an impetus

SALESPULSE LOGO

Ons huidige logo is inmiddels al meer dan 10 jaar in gebruik, voor het eerst in 2006. Wij gebruiken het logo in drie verschillende varianten, de meest voorkomende is de wit/grijze. Op facturen, offertes, overeenkomsten e.d. gebruiken wij de blauw/donkerblauwe variant en zelden het volledige logo waarbij er een vlag/vierkant (welke als favicon wordt gebruikt) vóór de tekst is geplaatst.

Witte variant van het SalesPulse logoBlauwe variant van het SalesPulse logo