SALES TRAINING

SalesPulse > SALES TRAINING

Sales Training

Waarom sales training

Een van de oprichters van de Elijah Groep opende zijn MBA klas altijd met dezelfde boodschap: “verkopen is anderen motiveren en in elk vakgebied is het cruciaal om anderen te kunnen motiveren. Zorg dus dat je bepaalde commerciële vaardigheden beheerst”. De basis van verkopen kun en moet je leren en is noodzakelijk om structureel en voorspelbaar te kunnen groeien. Onze stelling is dat wij iedere sales in maximaal 4 sessies van elk een uur progressief kunnen verbeteren.

Voor wie

  • Sales Executives met enkele jaren ervaring
  • Business Development Executives met enkele jaren ervaring
  • Een ieder die gedreven is om zijn commerciële vaardigheden te verbeteren

Onze werkwijze

Confusius sprak ooit: “in elke kunst zijn de grootmeesters eerst leerling geweest” en zo is het ook met goede commercianten. Na een korte inventarisatie en scan van het sales team en een koppeling aan de vision van onze opdrachtgever, maken wij een maatwerk aanpak voor ieder lid van het sales team. Denk aan training op het gebied van: lead generatie, kwalificatie, account based marketing, closing strategie en tactiek, DMU benadering, multi-level selling, gebruik van social media zoals LinkedIn. Het betreft korte sessies van maximaal 1,5 uur in kleine teams of 1-op-1. Door deze werkwijze is de training direct toepasbaar in de praktijk en past deze in de normale werkdag van de sales. Geen lange dagen op een externe locatie die ten koste gaan van de Client Facing Time!

Resultaat

Als het fundament er staat kun je bouwen en dat merk je na een goede training. Eerdere cursisten zagen direct resultaat en zijn zeer te spreken over de snelle Return of Investment. Vraag onze actieve referenties, wij delen ze met trots!

Wat anderen over ons zeggen

Kom in actie

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken en te sparren over hoe wij op korte termijn uw omzet kunnen boosten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. SalesPulse gebruikt deze gegevens uitsluitend voor eigen gebruik en zal nooit jouw gegevens verkopen en/of aan derden beschikbaar stellen.

SalesPulse gebruikt cookies voor analytische doeleinden. Door akkoord te gaan geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en te plaatsen. Klik op de button "PRIVACY BELEID" om te lezen welke gegevens wij verwerken.