SALES

SalesPulse > SALES

Sales

Waarom sales

Onze sales managers, directeuren, trainers en coaches hebben gemiddeld individueel meer dan 20 jaar ervaring met het aanpakken van de meest urgente en complexe sales vraagstukken. Als full-service sales adviesbureau lossen wij de puzzels van onze klanten graag op. Dankzij onze werkwijze, netwerk, kennis en flexibiliteit zijn wij continu in staat om de hoogst mogelijke resultaten te bieden met zichtbaar resultaat op zowel korte als lange termijn.

Voor wie

  • Organisaties die willen groeien
  • Organisaties die willen en/of moeten transformeren
  • Directeuren die behoefte hebben aan een objectieve kijk en ondersteuning bij het behalen van de doelstellingen
  • Managers die behoefte hebben aan een objectieve kijk en ondersteuning bij het behalen van de doelstellingen

Onze werkwijze

  • Samen inventariseren wij wat de doelstellingen zijn, op welke branche jullie je richten en welke opdrachtgevers/doelgroep aan moet worden gesproken
  • Wij vertalen jullie wensen en eisen in een opdrachtomschrijving, zoeken uit welke expertise nodig is voor het behalen van de doelstellingen en benaderen ons netwerk
  • Wij zorgen voor een projectmanager om het project in goede banen te leiden, voeren controles uit op de deadlines en kwaliteit, testen en controleren alle functies en zullen uiteindelijk het project opleveren, inclusief eventuele uitleg c.q. handleidingen
  • Samen evalueren wij de voorgaande- en aankomende periode

Resultaat

De projecten kunnen verschillen maar het resultaat is altijd hetzelfde, namelijk dat je tevreden bent met de behaalde resultaten. Wij zetten ons volledig voor je in om de hoogste resultaten te behalen voor jouw bedrijf.

Wat anderen over ons zeggen

Kom in actie

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken en te sparren over hoe wij op korte termijn uw omzet kunnen boosten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. SalesPulse gebruikt deze gegevens uitsluitend voor eigen gebruik en zal nooit jouw gegevens verkopen en/of aan derden beschikbaar stellen.

SalesPulse gebruikt cookies voor analytische doeleinden. Door akkoord te gaan geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en te plaatsen. Klik op de button "PRIVACY BELEID" om te lezen welke gegevens wij verwerken.