SalesPulse Flex is gestart!

SalesPulse > In The Spotlight > SalesPulse Flex is gestart!

SalesPulse Flex is gestart!

Wij verwelkomen SalesPulse Flex bij de SalesPulse Group! SalesPulse Flex helpt detacheringsbedrijven te professionaliseren en te groeien.

SalesPulse Flex is onderdeel van SalesPulse Group. Waar SalesPulse Group zich voornamelijk richt op het versterken van de commerciële slagkracht van bedrijven, richt SalesPulse Flex zich op het professionaliseren en groeien van detacheringsbedrijven. Wij helpen niet bij het werven van nieuwe klanten en uitvoeren van recruitment activiteiten, maar bij het selecteren, beoordelen en positioneren van kandidaten.

Wat doet SalesPulse Flex?

SalesPulse Flex is een adviesbedrijf dat detacheringsbedrijven helpt te transformeren en te groeien. De klant heeft een bepaalde behoefte en de sales organisatie haalt die behoefte naar boven. Het detacheringsbedrijf moet vervolgens in staat zijn om deze vraag te vertalen naar een personele invulling. Dat is een vak apart. Wij adviseren op het gebied van die behoeften, zodat bedrijven niet alleen groeien door meer klanten maar met name door meer inkomsten uit bestaande klanten.

”Maatwerk is voor ons het sleutelwoord, ieder bedrijf is anders. Een standaard plaatje werkt niet, het adviestraject moet passen bij de oorspronkelijke cultuur van het bedrijf.”

Advies op maat

Maatwerk is voor ons het sleutelwoord, ieder bedrijf is anders. Een standaard plaatje werkt niet, het adviestraject moet passen bij de oorspronkelijke cultuur van het bedrijf.

Momenteel is SalesPulse Flex bezig met het transformeren van twee bedrijven, waarvan één startende onderneming en één bedrijf dat langer bestaat. De startende ondernemer komt vanuit de uitzendwereld, het bedrijf dat al langer bestaat komt uit de opleidingswereld. Beide bedrijven willen transformeren naar een professioneel detacheringsbedrijf. De transitie die je moet maken vanuit een uitzendwereld naar de detacheringswereld, is niet te vergelijken met de transitie die je maakt vanuit de opleidingswereld naar de detacheringswereld.

In zekere zin is het eindplaatje gelijk, beide bedrijven transformeren naar hetzelfde punt alleen de transformatie is anders. Daarnaast moeten het twee individuele bedrijven blijven met hun eigen DNA en onderscheidende factor.

”De kandidaat heeft eindeloze keuzes. Door jouw bedrijf zo te positioneren in de markt, zorgen wij ervoor dat kandidaten je vertrouwen en voor jou zullen kiezen.”

Na transformeren, over naar positioneren

De onderscheidende factor van het detacheringsbedrijf is ontzettend belangrijk en daarom moet dit goed gepositioneerd worden in de markt. Dat is waar SalesPulse Flex het stokje over geeft aan SalesPulse Marketing.

SalesPulse Marketing helpt de ondernemer verder met het positioneren van het bedrijf, online en offline. Er moet nagedacht worden over de onderscheidende factor, maar ook over hoe we het DNA en de boodschap van jouw bedrijf vertalen naar online.

Het vinden van een vacature is tegenwoordig niet moeilijk, het vinden van geschikte kandidaten die met jou en voor jou willen werken is daarentegen lastiger. De kandidaat heeft eindeloze keuzes, door jouw bedrijf goed te positioneren in de markt, zorgen wij ervoor dat kandidaten je vertrouwen en uiteindelijk voor jou zullen kiezen.

”Onze specialismen bestaan uit detacheringsadvies, software, sales & marketing en wij zijn ervan overtuigd dat die mix ervoor zorgt dat onze cliënten kunnen professionaliseren en groeien op lange termijn.”

De kracht van onze SalesPulse Group

De kracht van de SalesPulse Group ligt in het samenwerken met verschillende specialismen en daarmee kunnen wij een totaalpakket aanbieden aan onze cliënten. Wanneer we een advies- en begeleidingstraject aangaan met SalesPulse Flex, willen we na de opdracht ook dat de uitvoering van de Marketing uitstekend wordt uitgevoerd, zodat de betreffende ondernemer niet in het diepe wordt gegooid, maar ook echt goede resultaten kan behalen door middel van de marketinginspanningen die wij verrichten.

Onze specialismen bestaan uit detacheringsadvies, software, sales & marketing en wij zijn ervan overtuigd dat die mix ervoor zorgt dat onze cliënten kunnen professionaliseren en groeien op lange termijn.

Author: Robin Simons
''Het verhogen van sales en genereren van leads via online kanalen, dat is wat ik doe. Het bijzondere aan marketing zijn de eindeloze mogelijkheden, je bent vrij om creatief te denken en dit te vertalen naar een strategie die past bij de visie van de klant."
SalesPulse gebruikt cookies voor analytische doeleinden. Door akkoord te gaan geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en te plaatsen. Klik op de button "PRIVACY BELEID" om te lezen welke gegevens wij verwerken.