TDCG & NLDC FUSEREN TOT GROOTSTE NEDERLANDSE DATACENTERBEDRIJF!

TDCG en NLDC fuseren tot grootste datacenterbedrijf in Nederland en daarmee, is onze missie geslaagd!De nieuwe eigenaar, DWS, voegt beide ondernemingen samen.

DWS maakte vandaag het plan bekend om The DataCenter Group (TDCG) en NLDC samen te voegen tot het grootste onafhankelijke datacenterbedrijf in Nederland. 

Vanaf februari 2018, is Edwin Kennedy de CCO van The DataCenter Group. Binnen het directie team is hij verantwoordelijk voor de commerciële visie en strategie, business development en strategische partnerships van The DataCenter Group.

De BHAG (Big Hairy Audacious Goal) van TDCG is om in 2025 de grootste Nederlandse datacenterspeler te zijn met 10 locaties, verspreid over het hele land. TDCG bereikt dit door zelf hard te groeien en overnames te realiseren. Met deze fusie is de BHAG voor hen in zicht.

Het hoge woord is eruit, TDCG fuseert met NLDC en wordt daarmee het grootste, onafhankelijke datacenterbedrijf in Nederland. Onze missie is geslaagd! Lees hier het volledige artikel op de website van TDCG

Weten hoe ook jij jouw bedrijf 5 x groter kunt maken binnen 24 maanden? Neem contact met ons op!

Volg ons op LinkedIn!