Vanaf oktober starten wij met de Vrienden van SalesPulse Sessions! Iedere maand zetten we een kleine groep ondernemende mensen bijeen aan tafel. Het doel is om deze mensen met elkaar te laten sparren en om ze te inspireren met alles wat er in de business gaande is.

Wie, wat, waarom, wanneer en hoe? Lees het in dit artikel!

DE KRACHT VAN MENSEN SAMENBRENGEN

Wij geloven enorm in de kracht van mensen bij elkaar brengen. Daarom zijn we een aantal jaren geleden begonnen met de Vrienden van SalesPulse. Door middel van verschillende borrels hebben we allerlei ondernemende mensen vanuit ons netwerk samengebracht met het doel elkaar te inspireren en te versterken. Dit kan van alles en iedereen zijn: of je nu een entrepreneur, freelancer of in loondienst bent, je bent van harte welkom! Het gaat er ons om dat je ondernemend bent in wat je dóét. Het succes van de netwerkborrels leidde tot de oprichting van onze Vrienden van SalesPulse community op LinkedIn, waar we elkaar op de hoogte houden van uitdagingen, jobs, vacatures en andere interessante onderwerpen uit de business. Maar toen gooide corona roet in het eten..

CORONA-PROOF CONNECTEN

Meteen zochten we naar manieren over hoe we, met inachtneming van de strenge corona-maatregelen, tóch konden connecten met onze inspirerende community. We brachten een aantal Vrienden van SalesPulse bij elkaar.

En jawel, deze meeting heeft zijn vruchten afgeworpen. Met trots presenteren wij het resultaat: de Vrienden van SalesPulse Sessions!

De gedachte is dat SalesPulse maandelijkse sessies faciliteert om mensen met elkaar in contact te brengen en om ze het beste uit zichzelf te laten halen. We gaan je niet vermoeien met toespraken en verkooppraatjes, en we houden de club klein om te voorkomen dat je a face in the crowd wordt. Op die manier kunnen we onze LinkedIn-community nóg beter inzetten!

GOOI HET OP TAFEL

Iedere maand selecteren we een groepje van maximaal zes Vrienden van SalesPulse om onder het genot van een hapje en een drankje, geheel corona-proof, te sparren en klankborden over business-gerelateerde zaken. Deze zaken kunnen uiteenlopen van het zoeken naar een nieuwe baan tot het zoeken naar een investeerder tot het nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal speelt in de zakenwereld. Alles wat je bezighoudt: gooi het op tafel!

EVEN PRAKTISCH

De Vrienden van SalesPulse Sessions zullen iedere derde dinsdag van de maand vanaf 16.00 uur georganiseerd worden bij Key West Beach House in Utrecht. Dit laid back restaurant ligt op een zeer gunstige plek aan de A2, waardoor het een centrale plek is die bovendien over veel en gratis parkeerplekken beschikt.

Ben jij een Vriend van SalesPulse en wil je graag eens deelnemen aan onze Vrienden van SalesPulse Sessions? Meld je dan nu aan via edwin@salespulse.nl en dan hopen we je binnenkort bij ons aan tafel te zien!

Nog geen Vriend van SalesPulse? Regel het hier!