WAT DOEN WIJ?

Woman in Marketing is de Marketing Fixer van SalesPulse. Wij verzorgen alle marketing gerelateerde activiteiten voor SalesPulse en haar cliënten.

Ons team van professionele, vrouwelijke marketeers staat voor jou klaar. Wij nemen alles – of een gedeelte – wat met marketing te maken heeft, uit handen. Je hebt één aanspreekpunt voor al je marketing vragen en uitdagingen. Onze focus ligt op resultaat en om resultaat te kunnen behalen doen we een quickscan van jouw bedrijf om in kaart te kunnen brengen wat je uitdagingen precies zijn. Op basis daarvan kunnen we vaststellen welke marketingactiviteiten ingezet kunnen worden voor jouw bedrijf.

Wij kunnen meedenken op high-level niveau over strategie en positionering, maar aan de andere kant ook de hands-on taken voor je uitvoeren. Wij zetten ons altijd in om hogere resultaten te behalen met minder kosten!

HOE DOEN JULLIE DAT?

HOE WIJ DIT DOEN

Wereldwijd verenigen wij vrouwen die werkzaam zijn als marketeer. Voor jou betekent dit dat er een enorm krachtig creatief brein altijd voor je klaarstaat. In meerdere talen en interesse gebieden.

Je vaste contactpersoon selecteert één of meerdere marketeers die aan jouw project gaan werken. Wij zijn van mening dat de beste resultaten worden behaald als iemand affiniteit heeft met je product/dienst. Daarom selecteren wij ook op affiniteit.

Je hebt geen omkijken naar het team, wij instrueren het team en zorgen ervoor dat deadlines worden gehaald.

WAT ZIJN DE VERVOLGSTAPPEN?

SOCIAL MEDIA QUICKSCAN

Wij doen een Social Media Quickscan voor jouw bedrijf en analyseren je website, sociale media kanalen en alle andere communicatie naar buiten toe. Op basis van onze analyse, brengen we een advies uit waardoor je kunt gaan werken aan je online zichtbaarheid en branding.

De kosten voor een Marketing Quickscan bedragen €995,00. Bij het afsluiten van een Marketing Support Abonnement bij Woman in Marketing, wordt 50% van de quickscan in mindering gebracht.

WIL JE MEER WETEN? KLIK HIER.

WAT WIJ BEREIKT HEBBEN

Wat wij tot nu bereikt hebben samengevat in cijfers

0
miljoen euro waarde stijging die wij voor bedrijven hebben gerealiseerd sinds 2006
0%
gemiddelde groei die wij gerealiseerd hebben binnen 24 maanden
0
aantal overnames waarin wij een bijdrage hebben geleverd
0
professionele, vrouwelijke marketeers binnen ons netwerk

OPDRACHTGEVERS

Bedrijven waar wij onze kennis en ervaring hebben ingezet

BEKIJK PORTFOLIO CASES