WOMAN IN MARKETING

Vertel ons wat je marketing uitdaging is en wij fixen het! Het is onze taak om jouw leven iets makkelijker te maken. Dit doen wij door alles (of een gedeelte) wat met marketing te maken heeft voor je uit handen te nemen.

Je hebt één aanspreekpunt voor al je marketing vragen en uitdagingen. Onze focus ligt op resultaat en om resultaat te kunnen behalen doen we een quickscan van maximaal 20 minuten om in kaart te kunnen brengen wat je uitdagingen precies zijn. Op basis daarvan kunnen we vaststellen welke marketingactiviteiten ingezet kunnen worden voor jouw bedrijf.

Wij kunnen meedenken op high-level niveau over strategie en positionering, maar aan de andere kant ook de hands-on taken voor je uitvoeren. Wij zetten ons altijd in om hogere resultaten te behalen met minder kosten!

Hoe het begon

Het viel mij op dat het voor bedrijven vaak lastig is om in te schatten welke marketing expertise zij nodig hebben voor een bepaalde uitdaging. De oorzaak hiervan is dat marketing geen vak (meer) is, maar een volledige branche met verschillende specialismen. De opdrachtgevers waar wij voor werken en in het verleden voor hebben gewerkt, wilden het liefste één aanspreekpunt hebben waar alle vragen konden worden voorgelegd.

Daarom besloot ik om als marketing aannemer op te treden. Opdrachtgevers vertellen mij wat ze willen, bijvoorbeeld een omzetgroei van 60%, en ik zorg ervoor dat het juiste team wordt geselecteerd en bewaak de voortgang.

Bedrijven realiseren hierdoor veel meer omzet met lagere marketing kosten, besparen heel erg veel tijd en kunnen zich concentreren op dat waar zij goed in zijn!”

Ben jij benieuwd wat je zou kunnen verbeteren op het gebied van marketing? Of heb je simpelweg behoefte aan iemand die de ”extra handen” is op het gebied van online marketing? Ons team van Woman in Marketing staat voor je klaar.

Neem contact met ons op